Stories

Verwenmiddag voor brides to be bij The Dylan Amsterdam

By 23 november 2018 No Comments

Een heerlijke verwenmiddag, wie wil dat nou niet?! Deze drie bride to be’s hadden de verwenmiddag bij The Dylan in Amsterdam gewonnen en zijn een heerlijke middag in de watten gelegd. Na de toffe uitnodiging van Stijlvolle Trouwkaarten te hebben ontvangen kwamen de bruiden richting Amsterdam waar ons een super gezellige middag te wachten stond!

amsterdam
visagie
bruidskapsel

Wanneer de bruiden samen met hun vriendinnen gearriveerd waren begonnen we met een heerlijk welkomstdrankje van The Dylan, een heerlijk glas bubbels zonder alcohol, want daar was het toch echt nog een beetje vroeg voor. Het verwennen kon beginnen! En in de watten leggen, ja dat kan The Dylan als geen ander! Onder het genot van een heerlijke cappuccino werden de bruiden omgetoverd tot een echte bruid.. The Bridal Artist liet de bruiden stralen en New Styling Bruidsmode zocht de mooiste bruidsjurken uit voor de bruidjes.

bruidsmode
bruidsjurk
bruidsjurk
kachel
trouwen
weddingplanner

En dan was het tijd om de planning eens door te nemen van de toekomstige bruiden! Wat hadden de bruiden al geregeld, en waar konden wij hen nog bij helpen? Wij gaven tips, tricks & maakten een persoonlijk moodboard voor de dames zodat zij verder konden met de planning van hun droombruiloft! Ondertussen zorgde Hotel the Dylan voor een heerlijk zoet hapje! Yummieeee!

gebak

Aan het einde van de middag worden de bruiden verwend met een goodiebag met de tofste gadgets, een prachtig bruidsboeket én een heerlijke high wine van The Dylan Amsterdam. 

Terwijl de dames geniet van de High Wine schiet Just Nicole Photography nog wat mooie beelden, en zo komt er helaas alweer een einde aan deze heerlijke verwenmiddag. Ben je benieuwd welke bedrijven hieraan hebben meegewerkt? Klik snel voor meer informatie op de onderstaande namen en wie weet helpen zij jullie bruiloft een droombruiloft te worden!

bruidsjurk
highwine
styling
proost