Wedding
planner

Jullie hebben een droom en wij brengen die tot leven! Wij zijn hét trouwteam, beter nog, wij zijn júllie trouwteam! Wij kunnen jullie ondersteunen, helpen, uit handen nemen en ontzorgen als het om jullie bruiloft gaat. Wij houden van duidelijke en heldere communicatie en dat zie je ook  terug in onze pakketten.

Hoe werkt het?

Onder het genot van een kop koffie (bij voorkeur een latte macchiato) hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek geven jullie aan wat jullie graag willen dat wij voor jullie doen. Dit zou kunnen zijn het voorstellen van een aantal leveranciers tot aan de planning van A tot Z. Jullie bepalen zelf wanneer wij in actie komen en waarmee wij jullie kunnen helpen en ondersteunen. Met andere woorden, júllie hebben zelf in de hand wat er gaat gebeuren!

In het gesprek geven jullie ook aan welk urenpakket jullie bij ons zouden willen boeken. Wij kunnen al tijdens het gesprek aangeven of jullie wensen bij het urenpakket passen en zullen hiervoor een advies geven. Na het gesprek krijgen jullie van ons een offerte met daarin alle gemaakte afspraken.

Wanneer wij voor jullie aan de slag gaan houden wij uiteraard een urenregistratie bij. Wij zullen op tijd aangeven wanneer het aantal uren van het pakket opraken. Jullie kunnen dan zelf bepalen of jullie zelf verder gaan met de organisatie óf dat jullie ons voor meer uren in willen huren. Dit gaat dan op uurbasis. Houden jullie uren over in het pakket? Dan kunnen jullie aangeven waar we jullie verder mee kunnen helpen!

Uiteraard is ons weddingplanningpakket ook heel makkelijk uit te breiden met een weddingstylist of een  professioneel ceremoniemeester. 
Hiervoor maken we dan graag een nieuwe offerte voor jullie.

Onze urenpakketten laten jullie direct zien waar jullie aan toe zijn, wel zo duidelijk toch?

Onze urenpakketten

€ 1900

20 uur
inclusief beveiligde persoonlijke webpagina
extra uren: € 95 per uur
excl. parkeer- en reiskosten

€ 2850

30 uur
inclusief beveiligde persoonlijke webpagina
extra uren: € 95 per uur
excl. parkeer- en reiskosten

€ 3800

40 uur
inclusief beveiligde persoonlijke webpagina
extra uren: € 95 per uur
excl. parkeer- en reiskosten

€4750

50 uur
inclusief beveiligde persoonlijke webpagina
extra uren: € 95 per uur
excl. parkeer- en reiskosten

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Wanneer de uren uit een gekozen urenpakket niet volledig benut worden worden deze uren niet gerestitueerd. Wanneer uren overblijven na afronding van de afgesproken werkzaamheden kan het bruidspaar altijd extra werkzaamheden toevoegen die binnen het urenpakket passen. Als er extra uren nodig zijn wordt dit tijdig aangegeven. Het bruidspaar kan in dit geval kiezen voor het bijboeken van extra uren op uurbasis tegen een tarief van € 95 per uur.

Weddingplanner Online

Wist je dat je bij ons ook een online service kan boeken? Benieuwd hoe dat werkt? Klik dan snel op onderstaande knop en lees daar verder!

Trouwadviesgesprek

Wil je graag alles zelf regelen, maar zou je wel graag wat advies willen gedurende de planning? Dat kan! Je kan bij ons een trouwadviesgesprek aanvragen! Dit gesprek gaat via Skype, maar wil je liever in het echt een bakkie koffie met ons drinken, dat kan ook! Een Trouwadviesgesprek duurt maximaal een uur, maar je kan er uiteraard meerdere aanvragen.

€225,-

via Skype, liever op locatie? Dan een meerprijs van €25
excl. parkeer- en reiskosten
Boek nu een trouwadviesgesprek!
Weddingplanners
Marita
Nikki

Voorbeelden bruiloften

Foto credits: Yara Photography, Remco van Vondelen Fotografie, Karin Bunschoten Fotografie, Fotozee, Rianne Fotografie, Maxime Beerkens Fotografie, Annick van Geel Fotografie