Wedding
planner

Onze zaken houden we strak georganiseerd. Daar houden wij van. Bruiloftschema’s vliegen hier geregeld in het rond! Als weddingplanner coördineren en organiseren wij vanaf ons instapmoment tot op de bruiloft zelf. We beginnen uiteraard eerst met een gezellige kennismaking. Na ons gesprek gaan we rekenen en puzzelen en sturen jullie dan een op jullie wensen afgestemde offerte toe. Uiteraard hebben we dan duidelijk opgeschreven welke afspraken we met jullie hebben gemaakt over de organisatie van jullie bruiloft. Op elke wens kunnen wij onze diensten aanpassen. Zo kun je aan onze weddingplanningpakket ook heel makkelijk een weddingstylist toevoegen. Super handig als je kiest voor een weddingplanner dan heb je automatisch je professioneel ceremoniemeester te pakken want deze rol vervult ze dan ook op jullie trouwdag.

Je hoeft echt niet alles uit handen te geven als je dat liever niet wilt! Wij stellen het voor jouw perfecte pakket samen voor jouw bruiloft. Laat ons jou helpen met alles waarvan jij denkt dat een beetje hulp voor je bruiloft van onze kant wel zo prettig is! En hoe klein of groot ons weddingpakket ook is en hoeveel vragen je ook hebt, je mag ons altijd mailen of bellen. Stress komt niet in ons woordenboek voor! Let’s get married!

v.a. €1750,-

bij inzet één Chick
excl. (gehuurde) materialen en reiskosten
Ontmoet jouw weddingplanner

Trouwadviesgesprek

Wil je graag alles zelf regelen, maar zou je wel graag wat advies willen gedurende de planning? Dat kan! Je kan bij ons een trouwadviesgesprek aanvragen! Dit gesprek gaat via Skype, maar wil je liever in het echt een bakkie koffie met ons drinken, dat kan ook! Een Trouwadviesgesprek duurt maximaal een uur, maar je kan er uiteraard meerdere aanvragen.

€75,-

via Skype, liever op locatie dan een meerprijs van €25
excl. parkeer- en reiskosten
Boek nu een trouwadviesgesprek!
Weddingplanners
Marita
Nikki

Voorbeelden bruiloften