d.i.y. planner

Cere
monie
meester

Wist je dat het coördineren van een bruiloft in ons bloed zit? Ja echt! Heb je alles zelf al georganiseerd voor jouw trouwdag, maar wil je niet jouw allerliefste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat snappen wij heel goed! Op jouw bruiloft wil je juist dat jouw liefste familieleden en vrienden de hele trouwdag kunnen genieten en mee kunnen maken. Gelukkig zijn daar dan de Chicks! Hadden we al verteld dat we van het coördineren van bruiloften houden? Drink met ons een overheerlijke cappuccino (daar houden wij van) en dan leggen we je uit wat we voor jullie kunnen betekenen als jullie graag een professionele ceremoniemeester in willen zetten. Na ons gesprek stellen we uiteraard een draaiboek op.

En dit is natuurlijk super leuk te combineren met onze weddingstylingsdiensten! Wil jij niet alleen ontzorgd worden maar ook dat alles er super mooi uitziet op de belangrijkste dag van je leven: jouw trouwdag? Neem contact met ons op en wij zullen jullie hier alles over vertellen.

v.a. €1295,-

bij inzet één Chick, exclusief reiskosten
Ontmoet jouw ceremoniemeester

R.S.V.P. – service

Vind je het ook lastig om alle aanmeldingen voor jullie bruiloft bij te houden? En als je gasten niet op tijd reageren dat je ze eraan moet herinneren om  te reageren? Zou je dit niet liever aan professionele handen overlaten? Dan is onze R.S.V.P. – service wat voor jou! Je geeft ons jullie gastenlijst en wij zorgen voor een beveiligde pagina waar jullie gasten zich aan kunnen melden en houden in de gaten dat ze dit op tijd doen. Zijn ze het vergeten? Dan sturen wij hen een reminder!

 €125,-

tot 100 gasten, daarna een meerprijs van € 1,50 per gast
Boek nu R.S.V.P. -service!
Ceremoniemeester
Nikki de Lang

Voorbeelden ceremoniemeester

Foto credits: Leonne Photography, Amanda Drost, Janssen FotografieStories by Josan,