trouwen cannenburch

Kasteel

Cannenburch

Unieke & exclusieve samenwerking!

Kiezen tussen of buiten trouwen of bij een kasteel? Je hoeft geen keuze meer te maken want wij mogen nu buiten trouwen in het kasteelpark van Kasteel Cannenburch aanbieden! Trouwchicks en Kasteel Cannenburch zijn hiervoor een unieke & exclusieve samenwerking aangegaan. Wij organiseren graag jullie ongedwongen buiten bruiloft met uitzicht op het prachtige Kasteel Cannenburch.

Zie jij jezelf al zitten onder een prachtige stretchtent aan de rand van de kasteelvijver? Waar jullie je ja-woord geven met het uitzicht op het mooie kasteel. Daarna heerlijk genieten van een toost & taart en misschien wel een overheerlijke lunch of high tea?

Meer lezen over het kasteel? Klik dan hier!

Ons pakket

vanaf € 3275

We hebben voor jullie een pakket samengesteld waarin een vast aantal items inbegrepen is. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn hebben wij voor jullie een aanvullende lijst met materialen zodat jullie je eigen styling verder kunnen bepalen! Zo heb je je eigen inbreng én zie je meteen wat iets kost. Wel zo handig!

Dit zit er standaard in het pakket:

  • Stretchtent
  • Klapstoeltjes (wit)
  • Lessenaar “Hout”
  • Styling verzorgd door Trouwchicks

Good to know

de kleine lettertjes

Dit pakket is op basis van maximaal 40 personen. Bij minder personen geldt deze prijs. Bij meer personen is er een meerprijs per persoon van € 10,00. Deze prijzen gelden voor gezelschappen tot maximaal 50 personen, daarna is het altijd maatwerk.

 Genoemde prijzen gelden voor bruiloften in 2024 en zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen.

Trouwchicks draagt enkel verantwoordelijkheid voor de door Trouwchicks geleverde materialen.

Goed om te weten: wij verzorgen de aankleding van jullie mooiste dag bij Cannenburch. Wij vervullen deze dag geen rol als ceremoniemeester en in het voortraject hebben wij geen rol als weddingplanner. Interesse daarin? Neem dan een kijkje op de pagina van Ceremoniemeester of Weddingplanner.

Bekijk hier onze brochure!

en stel je eigen droombruiloft samen!

Ja ik wil “natuurlijk”!

Helemaal enthousiast geworden en wil je graag jullie datum boeken? Vul dan snel het formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om je te laten weten of de datum nog beschikbaar is!

    Ik ga bij het verzenden van dit formulier mee akkoord dat de Trouwchicks mijn gegevens opslaan en mij mogen benaderen m.b.t. onze bruiloft.

    Foto’s: Hart voor Trouwen