Stories

Trouwchicks introduceren drie nieuwe diensten!

By 27 november 2018 No Comments

Bruiloftjaar 2018 loopt op zijn eind. Brainstormsessies, nieuwe invulling van de website en vooruit kijken naar het nieuwe trouwjaar dat voor de deur staat…Tijd dus voor nieuwe ideeën voor 2019! Wij hebben niet één, niet twee, maar zelfs drie nieuwe toffe services voor onze nieuwe bruidsparen ontwikkeld! Ook zo benieuwd? Lees dan snel met ons verder, we staan te popelen om jullie alles te vertellen over onze nieuwe diensten!

Trouwchicks 2019
Bruiloftdesign

We hebben er hier in onze  blog  “Bruiloftstyliste: ja of nee?” al even kort over gehad, maar gaan er graag nu nog even wat dieper op in. Bruiloftdesign is vooral bedoeld voor bruidsparen die graag hulp willen bij het opstellen van een persoonlijke stijl en de uitvoering van de weddingstyling graag zelf willen doen (of door vrienden of ceremoniemeesters). Bij een Bruiloftdesign maken wij een aan de hand van door jullie ingevulde vragenlijst een op jullie wensen, aangevuld met toffe ideeën van ons,  heel persoonlijk moodboard waar de stijl en look & feel voor jullie dag direct van afstraalt! Wij schrijven ook een stylingconcept, een basis om van uit  te vertrekken. Jullie kunnen met dit concept zelf aan de slag met het regelen van de styling. En willen jullie liever de bruiloftstyling op de trouwdag zelf tóch uit handen geven? Dan kunnen we het zo oppakken vanaf ons geschreven stylingconcept. Handig!

r.s.v.p.- service

Vind je het ook lastig om bij te houden of alle gasten zich wel aan- of afmelden voor jullie bruiloft?Of dat ze niet op tijd of vergeten te reageren of ze aanwezig zullen zijn? Dat snappen wij! Het is ook best wel een klusje om dat allemaal in de gaten te houden, bij te houden en een duidelijk overzicht hierin te houden.  Onze R.S.V.P. – service is dan wat voor jou! Je geeft ons jullie gastenlijst en wij zorgen voor een beveiligde pagina waar jullie gasten zich aan kunnen melden en houden in de gaten dat ze dit op tijd doen. Zijn ze het vergeten? Dan sturen wij hen een reminder!

Een Persoonlijke pagina

Mogen wij voor jouw bruiloft aan de slag? Dan hebben wij nu zoiets tofs! Elk van ‘onze’ bruidsparen krijgen hun eigen beveiligde pagina! Je denkt misschien ‘wat kan ik daar mee?’  Deze pagina is heel handig! Hier vindt je alles terug wat te maken heeft met de bruiloft, bijvoorbeeld: offertes, facturen, vragenlijsten, maar ook eventuele moodboards, stylingplannen en draaiboeken. En nog meer! Maar dat houden we graag een verrassing ?. Deze pagina is alleen bereikbaar door een door ons toegestuurde link en is vanaf onze website niet zichtbaar voor anderen.

Trouwchicks zorgen voor een relaxte en zorgeloze voorbereiding!

Wij zijn zo blij met onze nieuwe bruiloftdiensten! Jij ook? Zou je graag nog wat meer willen weten? Vergeet ons dan zeker niet om even een mailtje te sturen!