Stories

Trend du moment: statement decoratie

By 20 oktober 2020 No Comments

De styling is één van de eerste dingen die we zien als bij de bruiloft aankomen. En elk jaar blijven de trends veranderen. Hoewel we veel aardse kleuren en droogbloemen zagen en worden gebruikt als trends op het gebied van bruiloftstyling in 2020, vragen we ons af wat ons te wachten staat  in 2021!  Eén van de hipste trend van aankomend jaar is statement decoratie. Denk aan een mooie hangende flowercloud, een grote backdrop vol bloemen of een aantal gigantische bloemstukken, luxueuze eyecatchers met een dosis glitters.

Fotocredits: Stories by Josan

Bruiloften zijn heel persoonlijk en er is geen bruiloft die bij iedereen past. Elke bruidspaar kiest voor hun eigen trouwdag met hun eigen persoonlijke details; en yes, alles is goed, als het maar is zoals jullie het willen! Van de jurk tot het pak, van de locatie tot de catering, van styling tot de decoratie en de bloemen. Natuurlijk wil je dat jullie bruiloft tot op de puntjes gestyled is met de mooiste bruiloft trends! Een statement maken met een groot tof decoratiestuk zoals bijvoorbeeld een flowercloud is de trend van het moment. Wij denken dat iedereen graag hun eigen persoonlijkheid wilt laten terugkomen in de decoratie. Dit zie je steeds vaker met statement decoratie and we love it!

Flowercloud

Yes, wij houden van bloemen en helemaal van hangende bloemen! Hoe tof is het om een prachtige bloemenwolk boven jullie dinertafel te hebben hangen? Voor de rest van de tafel geldt; less is more! Vul het aan met sfeervolle dinerkaarsen in bijvoorbeeld gouden kandelaren en het zal een fantastisch plaatje opleveren!

flowercloud

Backdrop

Maak een statement met jullie backdrop. Denk bijvoorbeeld aan prachtige vormen die bij jullie passen in de kleuren van jullie bruiloft. Of wat dacht je ervan om jullie backdrop te personaliseren met bijvoorbeeld een quote? Wij zeggen doen!

bloemenwand

Foto: Stories by Josan
Flowerwall: Moon Daisy

Nu helaas het trouwseizoen van 2020 echt voorbij is, is het gelukkig tijd voor ons om naar het nieuwe jaar uit te kijken. En wat hopen wij dat volgend jaar een knal jaar wordt! Kunnen jullie wat hulp met styling gebruiken? Stuur ons een mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De koffie, thee en wat lekkers staat al klaar. See you!