Stories

Jouw trouwteam voor jouw droombruiloft!

By 3 mei 2019 No Comments
Een trouwteam? Wat is dat? Nou…dat zijn wij! De Trouwchicks zijn het ideale team voor jouw bruiloft! We zien je denken….een team? Dat is meer dan één persoon? Nee hoor dat is vast enorm duur, dat past niet binnen ons budget. En wat als we nu zeggen dat dat helemaal niet zo is? Dat wij net zo duur zijn als onze andere collega’s die ‘alleen’ werken? We leggen het graag even aan je uit.
weddingplanning weddingstyling ceremoniemeester

Als je op zoek gaat een professioneel ceremoniemeester, een weddingplanner of een weddingstylist, dan gaat er een wereld voor je open. Wat een aanbod! Als eerste is het heel belangrijk dat je gaat kijken wie er bij je past. Welke website spreekt je aan? Waar wordt je instant blij van? Welke gezichten en verhalen spreken je aan? En laat je vooral niet enkel leiden door tarieven. Als je je namelijk alleen maar focust op de prijs en niet op de rest, dan is de kans klein dat je jouw ideale match mist. Als je dat eenmaal hebt gedaan dan ben je al een stuk verder.

Stap 2 is dat je dan kennismakingsgesprekken gaat aanvragen. In de meeste gevallen zijn deze vrijblijvend en gratis en na afloop krijg je een offerte. In ons geval is deze helemaal op jullie wensen afgestemd en is ook de offerte vrijblijvend. En na zo’n gesprek hebben jullie een goed idee of we een match zijn!

speeddate Trouwchicks
Tafelstyling bruiloft

Waarom werken we met z’n tweeën? Natuurlijk omdat dat veel gezelliger is dan dat we alleen zouden werken. Een andere reden is dat als je alleen werkt en de bruiloft bestaat uit meerdere onderdelen, bijvoorbeeld styling en professioneel ceremoniemeester, of het aantal gasten is groot, dan kan je dat niet alleen, dan heb je een collega nodig die je helpt de kwaliteit te behouden, je hebt zelf tenslotte ook maar twee handen (en benen) ? Dan huur je dus altijd een tweede (soms zelfs een derde of vierde) collega in en die moet uiteraard ook betaald worden. Bij ons weet je dus  van tevoren welk team er op jouw bruiloft alles tot in de puntjes regelt en verzorgd. Dat betekent dus dat wij als team niet perse duurder zijn dan een collega die een tweede collega in moet huren.

Huur je ons in als professioneel ceremoniemeester? Dan komt er uiteraard maar één van ons en betaal je ook maar één Trouwchick. Of huur je ons in als weddingplanner dan heb je ook met maar één van ons te maken, totdat er bijvoorbeeld styling bij komt kijken. Maar altijd is er een vaste collega die als back-up dient en die ook meedenkt in alle voorbereidingen. Dat is het voordeel van het werken als team!

De voordelen van de Trouwchicks als jouw trouwteam:
  • Je weet van tevoren wie er voor jou aan de slag gaan
  • Wij zijn door ons jarenlange ervaring prima op elkaar ingewerkt
  • Als Nikki het stylingplan heeft geschreven dan pakt Marita dit naadloos over, want we weten wat de ander bedoeld. En vice versa uiteraard ?
  • Onze voorbereiding loopt als een geoliede machine wat je terugziet op de bruiloft
  • Een duidelijke taakverdeling op de bruiloft omdat we elkaars kwaliteiten weten en respecteren
  • Er is altijd een back-up in geval van ziekte

Twijfel je nog? Laten we gewoon even een kennismakingsgesprek inplannen en dan vertellen we je graag meer over de Trouwchicks!

Trouwchicks
Trouwchicks