Stories

De bruilofttrends van het moment!

By 29 maart 2020 No Comments
trouwringen

Yes! Jij gaat trouwen, natuurlijk wil je dat jullie bruiloft tot op de puntjes gestyled is met die hipste bruilofttrends van nu! Voor je huwelijk zijn er talloze dingen waaraan je moet denken en wij helpen jou graag op het gebied van de trends van 2020. Daarom hebben wij de tofste bruilofttrends op een rijtje gezet, kijk je mee?

Neon lichtletters als eyecatcher

Foto’s: Rianne Fotografie

Op dit moment zijn neon letters helemaal dé trend. Met een eyecather naar jouw keus maak je jou bruiloft speciaal. Kies de kleur, vorm, tekst of quote en je hebt het perfecte gadget als decoratie in de stijl van jouw bruiloft.

Of wat dat je van je persoonlijke neon lichtletters? Er zijn talloze sites waar je een eigen design kan laten ontwerpen. Nu kan je de eyecathcher blijven gebruiken, niet alleen op je bruiloft maar ook thuis of een feestje, hoe gaaf?! Sommige neonletters zijn ook bij ons te huur. Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie.

Droogbloemen is een must!

Foto: Leonne Photography

Een echte aanrader voor de huwelijksdag zijn droogbloemen! Het geeft een zachte, sprookjesachtige uitstraling welke je precies naar jou stijl kan laten maken. Ben je nog zoekende naar passende decoraties? Wij geven graag tips en inspiratie over hoe je droogbloemen kan gebruiken.

Decoreer je bruiloft met droogbloemen om de trouwlocatie een prachtige touch te geven. Bedachtzame details verwerk je in de decoratie door mooie creaties op de dinertafel te brengen. Droogbloemen kun je niet alleen als tafeldecoratie gebruiken maar ook als een hangende bloemenwolk boven de dinertafel! Zwevende bloemstukken geven een ‘wow-effect’ en het is ongelofelijk mooi. Het leuke van droogbloemen is dat het mooi blijft! Je kan het dus jarenlang blijven gebruiken mits je het niet in een te warme, vochtige omgeving legt.

Love is the flower you’ve got to let grow.

Naast de decoratie, kunnen jij en jouw partner ook genieten van de prachtige droogbloemen. Er zijn tal van mogelijkheden voor een bruidsboeket of een corsage en hier moet je natuurlijk gebruik van maken. Kan je niet kiezen? Ga dan voor een combi van gedroogde bloemen en verse bloemen.

Say less, do more

In het jaar 2020 is het vieren van jullie bruiloft met alleen de échte dierbaren om je heen de trend! Het is een manier om je bruiloft persoonlijk, knus en intiem te maken waarbij je samen met je ouders, familieleden en beste vrienden jullie huwelijk viert. Met een klein clubje van speciale mensen vieren jullie de bruiloft met echte liefde. Er zijn veel voordelen aan het houden van een micro wedding. Zo is het uitkiezen van een unieke trouwlocatie veel gemakkelijker waarbij je de tijd en ruimte hebt om iedereen te spreken zonder dat de bruiloft van het een op het andere moment voorbij is gevlogen. En natuurlijk… Minder mensen, minder stress!

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Stuur ons een mail voor en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Let’s meet!

welkomstbord
Foto: Yara Photography