Stories

Bruiloft in Hilversum

By 26 juni 2018 No Comments

Op 18 mei 2018, een heerlijke zonnige dag, mochten wij onze bijdrage leveren aan deze kleurrijke bruiloft in Hilversum bij Lakes BAR & KITCHEN. Ben je benieuwd hoe Chick Nikki het bruidspaar assisteerde als weddingplanner? Lees snel de blog over deze prachtige bruiloft en droom even weg… 

bruiloft lakes
Lakes in Hilversum

De dag begon al vroeg en het bruidspaar maakte zich klaar voor deze onvergetelijke dag. Lakes werd omgetoverd tot een prachtige, sfeervolle locatie om te trouwen. Kennen jullie deze locatie al voor jullie bruiloft in Hilversum?

klaarmaken bruiloft
TIP: Hebben jullie familie die nog geen kennis met elkaar hebben gemaakt voorafgaand aan de bruiloft? Of familie die elkaar nauwelijks ziet? Organiseer voorafgaand aan de ceremonie een heerlijke lunch waarbij kennis gemaakt kan worden of waarbij heerlijk kan worden bijgekletst.
Getting ready

Na een heerlijk ontbijtje en een bezoek aan de kapper maakt de bruid zich met een van haar getuigen klaar voor deze bijzondere dag. Ondertussen heeft Lakes Bar & Kitchen gezorgd voor een heerlijke lunch waar de bruidegom en de kinderen samen met de naasten familie van geniet.
In de tussentijd was het voor ons tijd om de laatste check te doen! Hangen de bloemen perfect? Staat het geluid voor de ceremonie klaar? Check, check dubbelcheck! Yes!

P.s. de bloemen werden verzorgd door Edenique Floral Design. Ben je benieuwd naar Edenique en al het prachtige bloemwerk wat zij maakt? Lees dan snel onze story over Edenique!

fotografie serge smulders
Make up bruiloft
Trouwceremonie

Aangekomen bij Lakes Bar & Kitchen maken zij zich klaar voor de ceremonie. Serge staat samen met Wendy van Serge Smulders Fotografie al in de startblokken om alle mooie momenten tijdens de ceremonie vast te leggen, en dat zijn er heel wat!

polscorsage
weddingplanner lakes
trouwceremonie
Trouwringen ceremonie
hapjes receptie
Bruidstaart

En dan is het tijd voor de super lekkere taart van Gebakkerij (ja, wij spreken uit ervaring 😉 ). Samen met een lekkere zoete cocktail wordt er geproost & gelachen!

taart aansnijden
bruidstaart
live paint
TIP: Willen jullie een speciale tastbare herinnering van jullie bruiloft? Schakel LivePaint in!
taart bruiloft
bruidstaart eten

Wat vonden wij het heerlijk dat we een bijdrage mochten leveren aan deze prachtige bruiloft in Hilversum. Gaan jullie ook trouwen in Nederland of België? Wij helpen jullie graag met de organisatie van jullie bruiloft. Meer informatie over onze weddingplanner diensten vind je op onze site.