Stories

WE LOVE WEDDINGFLOWERS

By 13 december 2017 No Comments

Toffe bedrijven, daar hebben wij een zwak voor, zeker als ze ook nog eens weddingflowers hebben en daar werken wij natuurlijk super graag mee samen! Ook zo’n tof bedrijf is Edénique Floral Design, specialist in weddingflowers. Ik (Nikki) ging bij Edénique langs en samen kletsten we over de mooiste bloemen, tofste bruiloften en nátuurlijk over de bruiloften in 2018 die ons nog te wachten staan

Aangekomen in Huizen stond de thee al klaar. Edénique vertelt mij vol passie over haar vak. Nadat ze ongeveer 5 jaar heeft gewerkt bij een bloemist in een hotel vond ze het tijd om voor zichzelf te beginnen. Ze wilde haar eigen ideeën kunnen realiseren en daar is ze zeker in geslaagd! Met Edénique Floral Design maakt ze tientallen bruidsparen blij met de mooiste bloemen.

Buiten trouwen

fotocredits: In beeld met Floor

Weddingflowers

Bloemen brengen heel veel sfeer en het brengt iets levends. Bloemen kunnen écht de sfeer bepalen tijdens jullie bruiloft. Edénique richt zich dan ook op bruidsparen die bloemen écht belangrijk vinden, want dan zijn ze bij haar zeker aan het juiste adres!

Trends voor 2018

Zijn jullie benieuwd wat de trends op het gebied van bloemen worden in 2018? Daar heeft Edénique wel antwoord op! Orchideeën worden namelijk echt hot & happening! Deze prachtige bloemen kunnen namelijk geschilderd worden in mooie lichte kleuren. Daarnaast zagen we dit jaar al veel pampasgrassen en ook die gaan we in 2018 zeker weer zien!

Wat Edénique aan alle bruidsparen mee wil geven is dat de trends leuk zijn en je hier veel ideeën uit kan halen, maar doe vooral wat bij jullie past. Het is jullie bruiloft en als jullie over 10 jaar terug kijken naar de foto’s moeten jullie nog steeds denken ‘ WAUW’!

En hoe tof zou het zijn als er weer meer voor boeketten zonder groen gekozen gaat worden? Daarnaast zijn de ovale boeketten ook zeker in opkomst!

bloemen op dinertafel

fotocredits: Amanda Drost Photography

Tot slot vraag ik wat Edénique de tofste bruiloft vond waaraan ze mee mocht werken. ”Nou eigenlijk vond ik alle bruiloften heel tof! Het was mijn eerste jaar als ondernemer waarin ik bij heel veel bruiloften de mooiste bloemen heb mogen verzorgen. Ik heb twee bruiloften die ik extra speciaal vond, waarvan een van een lieve collega was. Deze bruiloft werd gevierd in de tuin met een heerlijke relaxte sfeer. Tijdens deze bruiloft werd klassiek en stoer heel mooi gecombineerd. Ook werd er weinig groen gebruikt maar vooral lekker veel bloemen en daar ben ik dol op! De andere bruiloft die heel hoog in mijn favorietenlijstje staat was een stoere bruiloft op een scheepswerf. Hier hingen prachtige slingers van bloemen.”

Boeketten

fotocredits: KnowMe Fotografie

Edénique geeft je graag nog een tip; ben je heel klein? Kies dan niet voor een super groot boeket maar zorg ervoor dat het past in het geheel. En onthoud goed, trends zijn leuk maar doe vooral waar jullie zelf van gaan stralen!

Kijk voor meer informatie over Edénique Floral Design op haar Facebookpagina, Instagram of website.