Stories

Verwen- & inspiratiedag voor bruidsparen

By 4 april 2019 No Comments
Soms heb je ineens goede ideeën. Hele goede ideeën. Ideeën waar je zó enthousiast van wordt dat je gewoon gaat beginnen met plannen & organiseren. En dan hoop je je enthousiasme over te brengen op net zulk enthousiaste leveranciers. En die hebben we gevonden!
Glazen kas De Buunderkamp
houten bord bruiloft

In het februari-nummer van het Bruid- & Bruidegommagazine plaatsten we onze winactie. Ook via social media deelden we onze winactie die speciaal bedoeld was voor bruidsparen die aan het begin van de planning van hun bruiloft staan. En wauw, wat een reacties kregen we! Half maart konden we winnende deelnemers bekendmaken. Monica van Studio Sproet ging voor ons aan de slag met een toffe uitnodiging. Elk bruidspaar kreeg een op hun afgestemde kaart thuis. Zaterdag 30 maart 2019 mochten wij 7 enthousiaste en lieve bruidsparen ontvangen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze. Op hun prachtige buitenterrein mochten wij de hele dag verblijven om de winnende bruidsparen een toffe dag te bezorgen. Nadat we de bruidsparen welkom hadden geheten in de door ons en door Dirk van KORLAAR Bloemisten gestylde Glazen Kas,  begonnen we de dag met speeddaten!  Nee, niet de bruidsparen onderling, maar de leveranciers met de bruidsparen. Elke leverancier kreeg 5 minuten de tijd per bruidspaar om in gesprek te gaan en ze te inspireren. Uiteraard werden de deelnemers ook rondgeleid over het terrein en in het hotel.

Trouwchicks
speeddate Jippie's
speeddate MINI Coffee Bar
speeddate KORLAAR bloemisten
speddate
speeddate Trouwchicks

Na de speeddates gingen de bruidsparen leuke workshops volgen. Zo gingen de bruiden onder leiding van KORLAAR Bloemisten aan de slag met een polscorsage, nog lastiger dan dat je denkt! De gommen kregen uitleg en overheerlijke koffie, o.a. een Red Velvet Latte, van Tim van MINI Coffee Bar. Een workshop taartproeven mocht natuurlijk niet ontbreken en Jip van Jippie’s verzorgde een fantastische taartproeverij. Ook konden de bruidsparen op de foto bij een fotokist van Fotokist. Wij mochten de dag afsluiten met onze masterclass, waar we de stijl van de bruiloften hebben bepaald én waar de bruidsparen alle vragen mochten stellen die ze hadden over hun bruiloft. Nadat elk bruidspaar prachtig op de foto is vastgelegd door Karin,  had Nikki de eer om het bruidsboeket te gooien en de winnaars wonnen 10% op de hele bloemenstyling van KORLAAR Bloemisten! Nog even gezellig kletsen tijdens de borrel en met een goed gevulde en toffe goodiebag vertrokken de deelnemers vol inspiratie weer naar huis! De hele dag werd op de foto vastgelegd door Karin van Karin Bunschoten Fotografie en op film door Naomi van Naomi Diaz Photography & Film.

Wij kijken nu alweer uit naar een volgende verwen- & inspiratiedag! Kijk snel mee en raak ook geïnspireerd!

tafelstyling bruiloft
zwaan
bruidstaart vijgen
trouwen industrieel
bruidsboeket industrieel
industrieel trouwen bloemen Trouwchicks
dromenvangers bruiloft
industriele bruiloft bloemen
taartproeverij jippie's
MINI Coffee Bar
KORLAAR Bloemisten
red velvet latte
polscorsage KORLAAR Bloemisten
bruidstaart
welkomstbord bloemen
stoeldecoratie bruiloft
glazen kas industrieel
fotokist bruiloft
MINI Coffee Bar
masterclass
trouwen in een kas
inspiratie Trouwchicks
Trouwchicks

Deze dag werd mogelijk gemaakt door:

Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Organisatie & styling: Trouwchicks
Taartproeverij: Jippie’s
Bloemenstyling: KORLAAR Bloemisten
Barista: MINI Coffee Bar
Foto: Karin Bunschoten Fotografie
Film: Naomi Diaz Photography & Film
Fotokist: Fotokist
Uitnodigingen: Studio Sproet