Stories

Trouwen in Amsterdam

By 17 februari 2023 No Comments
Wie droomt er niet van: trouwen in een romantische setting bij een sfeervolle en historische locatie. En als dat dan ook nog eens in hartje Amsterdam is, is dat dé kers op de (bruilofts)taart!

Ons Vlaams bruidspaar K & R, die allebei wonen in Amsterdam, wilden hun internationale gasten graag in de watten leggen en al het moois van Amsterdam laten ervaren. Wij laten je graag zien hoe hun bruiloft groots gevierd werd!

Bloemen. Veel bloemen!

De locatie waar K&R hun liefde wilden vieren was Hotel Arena. In dit prachtige hotel bevindt zich een voormalig kloosterkapel waar je kan trouwen. K&R trouwden op een prachtige zomerse dag in augustus. Toen wij aan de slag gingen met een bruiloftdesign werd al snel duidelijk dat er een hoofdrol voor bloemen zou zijn. Veel mooie, lieve, romantische bloemen. En de wens was om te werken met Julia van Marshmallow and Magnolia. Nu zijn wij ook absoluut verliefd op het werk van Julia, dus dat vonden wij helemaal niet erg!

Ceremonie in de kapel van een hotel

De hele dag vond plaats in hotel Arena. De First Look vond plaats bij een prachtig trappenhuis. De hele trap werd mooi aangekleed met bloemen en kaarsen. Na de First Look zijn lieve K&R met fotograaf Maxime van Maxime Beerkens Fotografie
in het Oosterpark (wat grenst aan het hotel) foto’s gaan maken. Ondertussen werd de ceremonie nog verder aangekleed door onze eigen stylisten en het team van Marshmallow and Magnolia. Een prachtige grote kroonluchter van groen en lichtjes en een fantastische stellage van gouden pilaren met bloemen stalen de show tijdens de huwelijksvoltrekking.

Dineren aan lange tafels in de binnentuin

Het diner vond plaats in de binnentuin van het hotel. 3 lange rijen met tafels werden aangekleed in het kleurenpalet van het moodboard. De tafelindeling hebben we laten maken door Monica van Studio Sproet. gasten konden heerlijk genieten van een borrel en daarna lang tafelen om vervolgens door te gaan naar het feest in de kapel, die wij tijdens het diner snel hebben omgetoverd naar feestzaal. Wat was de liefde deze dag voelbaar!