Stories

Trouwen bij Kasteel Maurick

By 22 mei 2018 No Comments

Zijn jullie bezig met de voorbereidingen voor jullie huwelijk? Deze shoot is gemaakt om te laten zien dat je bij Kasteel Maurick zowel in de winter als in de zomer prachtig kunt trouwen! Tijdens deze shoot is er gebruik gemaakt van een combinatie van lichte en warme, donkere kleuren. Wij zijn benieuwd of jullie na deze shoot net zo gek zijn op Kasteel Maurick als wij!

trouwen1
Bruiloft
bruiloft make up

Al vroeg in de ochtend begon Beaumelle Styling & Visagie met de styling van de bruid. Ook in de make-up van de bruid zien we een combinatie van de lichte en donkere kleuren terug. De lichte ogen worden versterkt door de warme oogschaduw, waardoor ze nog meer stralen!

make up
liefde
kids op je bruiloft

Ondertussen lagen de kids even heerlijk te relaxen in het prachtige bed van de bruidssuite van Kasteel Maurick.

kinderen bruiloft

De kleding van het mooie bruidsmeisje is van So Cute Fashion. De kleding van de stoere bruidsjongen komt van Olleke Bolleke in Oss.

bruidsjonker
bruidskinderen

De ceremonie vond plaats in het mooie, lichte koetshuis van Kasteel Maurick. Barock Style & Flowers maakte er een perfect plaatje van! De heerlijke sweettable werd verzorgd door Droomkoekjes. En de bruid droeg een stijlvolle jurk van Victor’s Wedding Design. Het pak van de bruidegom werd verzorgd door Estivo, hier kan elke bruidegom terecht voor het perfecte pak.

bruidspaar
trouwjurk
aankleding trouwceremonie
aankleding bruiloft
boeket
styling kasteel

Om de sfeer door te trekken in de dinertafel hebben we gekozen voor bloemen en kaarsen in warme kleuren, gecombineerd met een licht servies en stationery.

Aankleding kasteel Maurick
menu bruiloft
weddingplanner kasteel
sweettable
fotoshoot

Buiten foto’s maken is natuurlijk super tof! En met deze houten letters is het nog net wat toffer! Wist je dat deze letters bij ons te huur zijn? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Wil jij in contact komen met een van de onderstaande leveranciers? Klik snel op de link van de verschillende bedrijven en ontdek wat zij voor jullie betekenen.

Fotografie/organisatie: Door Danny Janssen-bruidsfotografie
Bruidsjurk: Victor’s Wedding Design
Trouwpak: Estivo Moda
Visagie / hair: Beaumelle Styling & Visagie
Trouwringen / sieraden: Van Kempen Jewel Art
Bruidstaart / sweettable: Droomkoekjes
Locatie: Kasteel Maurick
Kleding bruidsmeisje: So Cute
Kleding bruidsjongen: Olleke Bolleke Oss
Stationery: Silverlining 
Bloemen: Barock style & flowers
Styling / organisatie: Nikki de Lang Weddings & Events / Trouwchicks
Modellen: Mark, Kelly & Peppe, Xavi