Stories

Toffe ideeën voor de huwelijksaankondiging

By 11 oktober 2019 No Comments

Yes! Jullie zijn verloofd! Het aankondigen van jullie bruiloft is de eerste stap die gemaakt moet worden voor de grote dag. Dit wil je natuurlijk op een persoonlijke en toffe manier vertellen aan jullie familie en vrienden. Hoe doe je dat? Wij zetten de leukste manieren voor een huwelijksaankondiging op een rijtje, zodat jullie voldoende inspiratie hebben voor jullie huwelijksaankondiging.

Een verlovingsshoot 

Een verlovingsshoot laat je vaak een aantal maanden voor jullie bruiloft maken. Je kunt het zien als een romantische fotoshoot van jullie als stel. Door een verlovingsshoot te houden hebben jullie een blijvende herinnering aan de verloving. Daarnaast is het ook een goede manier om alvast te kunnen wennen aan het poseren voor de camera en om jullie trouwfotograaf beter te leren kennen. Op deze manier weten jullie alvast hoe de fotograaf te werk gaat en krijgt de fotograaf een goede indruk van jullie als stel. Na afloop van de verlovingsshoot hebben jullie prachtige foto’s die je kunt gebruiken voor de save the date trouwkaart of als decoratie op jullie grote dag.

huwelijksaanzoek

Foto door: Leonne Photography

Reden voor een feestje!

Een gezellige manier om het leuke nieuws bekend te maken, is tijdens een verlovingsfeestje. Nodig jullie familie en vrienden uit, maar vertel natuurlijk niet de reden. Tijdens het feestje nemen jullie de tijd om het grote nieuws te delen met de personen die jullie belangrijk vinden. Het verlovingsfeestje is een leuke manier om alvast in de stemming te komen voor jullie grote dag. Je geeft daarnaast jullie familie en vrienden in één klap de gelegenheid jullie te feliciteren.

Feest

Foto door: Serge Smulders

Vertel het met een cadeautje 

Ga op bezoek bij familie en vrienden en neem een leuk cadeautje mee, of laat het cadeautje bezorgen. Op deze manier kun je jullie familie en vrienden echt verassen. Ideeën voor leuke cadeautjes: snoepjes met jullie trouwdatum erin verwerkt, een leuke foto van jullie met de verlovingsaankondiging of een bordspelletje zoals scrabble, waarmee je met letters jullie huwelijk aankondigt.

 

♡ What is done in love is done well ♡

Klassieker: Trouwkaart 

De klassieker onder de huwelijksaankondigingen zijn de trouwkaarten.  Er zijn heel veel verschillende trouwkaarten waaruit jullie kunnen kiezen. Waar beginnen jullie? Om de keuze te vergemakkelijken ga je samen eerst brainstormen over een bruiloft thema. Het thema kun je vervolgens verwerken in jullie trouwkaart. Op deze manier krijgen jullie gasten alvast een idee van hoe jullie grote dag eruit komt te zien. Een tip: maak twee soorten trouwkaarten: één kaart voor daggasten en één kaart voor de avondgasten.

Uitnodiging

Foto door: Ricon Fotografie

Dit zijn een paar ideeën die jullie kunnen toepassen om te vertellen dat jullie gaan trouwen. Er zijn natuurlijk nog veel meer manier te verzinnen. Heb jij nog andere ideeën? Laat het ons dan weten! Meer tips nodig voor jullie bruiloft? Neem dan een kijkje tussen onze stories!