Stories

Styled shoot: Trouwen in de winter

By 20 december 2018 No Comments

Scandinavian Watercolors; industrieel, minimalistisch en stijlvol. Willen jullie een winterbruiloft met een industriële sfeer en met een speciale touch? Doe dan inspiratie op voor jullie industriële winterbruiloft met deze styled shoot! 

winterbruiloft
menukaart

De winter brengt een magische sfeer met zich mee en dit wilden wij graag in beeld brengen! Voor deze shoot is er gebruik gemaakt van blauwtinten in combinatie met bruin en natuurlijke materialen. De combinatie van natuurlijke materialen, watercolors en de industriële omgeving zorgt voor een heerlijke sfeer. De prachtige locatie van de shoot biedt super veel mogelijkheden. De combinatie van de losgebonden bloemen met de prachtige jurk en de styling zorgen voor een mooi en warm geheel.

bruidsbloemen

De exclusieve hapjes van By Nathalie zijn een genot voor het oog en de mond. De hapjes kunnen aangepast worden aan elk thema en worden verzorgd op locatie. Ook de bruidstaart kan helemaal naar jullie wensen worden aangepast! Het is tenslotte jullie dag! Door de samenwerking met de bloemist komen de bloemen terug in de taart wat ervoor zorgt dat het samen een mooi geheel vormt.

bruidstaart
catering
bruidspaar

Benieuwd naar de leveranciers die hebben meegewerkt aan deze shoot? 

Fotografie: Karin Bunschoten Fotografie
LocatieDe Meesterproef
Visagie / Hairstyling: Carly Dilys make-up and hair
Bloemen: SUUS Bloem & Meer
Stationary: Sorro.nl Kalligrafie & Lettering
BruidsjurkLadonna Nijmegen
Trouwpak: Hij trouwt
Bruidstaart: Cake and More
Sieraden: Atelier 10-Line
Catering / Servies: By Nathalie
Styling/Organisatie: Trouwchicks