Stories

Styled shoot: Cactus meets pastel

By 28 juni 2017 No Comments
If you were a cactus, I’d endure all the pain just to hug you

Hoe combineer je een heerlijk romantische stijl met een stoer randje? Nou dat is toch niet heel moeilijk dachten wij. Wij kozen voor een prachtige pastelkleurige jurk van Victor’s Wedding Design en scoorde enorm veel cactussen. Dit in combinatie met heerlijke en schattige cupcakes (die echt niet waren te weerstaan) en een stoere taart zorgde voor een te gekke shoot! Oftewel, cactus meets pastel!

Romantische bruiloft
bruidsschoenen
trouwpak

We begonnen de dag in Fletcher hotel de Wageningsche Berg. Het koppel dat hier al een heerlijke nacht had doorgebracht kleedde zich rustig om. Eline van E-line Hairfashion zorgde ervoor dat de bruid straalde van top tot teen. De bruidegom trok een prachtig pak aan van ROKA.

De ceremonie vond plaats in de Botanische Tuinen nabij het hotel. Het vintage meubilair van Happy Vintage in combinatie met de stoeren cactussen zorgde voor een toffe ceremonie. The Weddingsingers zongen liefdevolle nummers voor het koppel. Tip: Live muziek tijdens de ceremonie zorgt voor een unieke ceremonie die speciaal op jullie wensen afgestemd kan worden.

Zijn jullie bijvoorbeeld wat langer bezig met het tekenen tijdens de ceremonie? Geen probleem; live muziek zorgt ervoor dat het lied gewoon nog even doorgaat.

 

bruidsjurken
stropdas bruiloft
stoere bruiloft
First look bruidspaar
ceremoniestoelen
bruidegom
trouwen Nederland]
ceremoniesetting
bruidsboeket
cactusbruiloft
ceremonieopstelling

De zachte pasteltinten in combinatie met de stoere cactussen zorgen voor een toffe look. Tip: Maak voor jullie styling een kleurenpallet, hierdoor zorg je dat alles samen een prachtig geheel wordt.  

 

 

trouwringen kopen
buiten trouwen
trouwceremonie
trouwgelofte
livemuziek bruiloft
cactusbruiloft
ceremonie

Droomkoekjes had heerlijke cactuskoekjes gemaakt voor de sweettable. De taart en cupcakes zijn gemaakt door Sweet Charlotte. Alle foto’s tijdens de shoot werden gemaakt door RiCon Fotografie.

sweettable styling
cactussen
sweettabe
cactuskoekjes
buiten trouwen Gelderland
diner

Het prachtige uitzicht op het terras van Fletcher Hotel de Wageningsche Berg zorgt voor een romantische sfeer. De toffe stationary is gemaakt door Mevrouw Knot.

proosten bruiloft
Naamkaartjes
bruiloftdiner
Tafelnummering
buiten dineren
romantisch diner
fotoshoot
trouwauto

Zijn jullie benieuwd geworden naar de beelden en het prachtige geluid van The Weddingsingers? Evalco maakte een mooie impressie van de dag.

Aan deze prikkelende shoot werkte de volgende toffe leveranciers mee:

Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Bruidsjurk: Victor’s Wedding Design
Trouwpak: ROKA
Bloemen: Flower Moment
Ringen: Minouche en Rûne Sieraden
Hairstyling / Visagie: E-line hairfashion
Fotografie: RiCon Fotografie
Meubilair: Happy Vintage
Videograaf: Evalco
Bruidstaart / Cupcakes: Sweet Charlotte
Koekjes: Droomkoekjes
Live-muziek: The Weddingsingers
Stationery: Mevrouw Knot
Styling / Organisatie: Trouwchicks