Stories

Hot, hotter, hotst: Renew the vows

By 5 april 2017 No Comments

Jullie zijn al een hele lange tijd getrouwd en willen dit graag nog een keer vieren met jullie liefste familie en vrienden, goed nieuws, Renew the vows is helemaal hot! Dit is de unieke kans om nogmaals je geloften naar elkaar uit te spreken en deze te herschrijven. Om terug te kijken op jullie prachtige huwelijk en te kijken naar de mooie toekomst die nog gaat komen. Samen met familie en vrienden herinneringen ophalen, heerlijk tafelen en borrelen terwijl de zon langzaam ondergaat.

Trends

Natuurlijk zijn de trends in al die jaren flink veranderd, een hele goede reden om te gaan shoppen, het internet uren door te struinen naar de leukste trends en alle nieuwste trouwfeitjes te ontdekken, we like! En oohja, die prachtige bruidsjurk…. Kies je voor dezelfde bruidsjurk? Een nieuwe bruidsjurk of een andere variant?Bruidsjurk Bruidsgalerie

fotocredits: Irene Fotografie

Ceremonie

Tip: Kies voor de ceremonie voor een ‘Zelfstandig Trouwambtenaar’. Hierdoor hoeft het huwelijk niet officieel vastgelegd te worden bij de gemeente, jullie zijn immers al getrouwd. Daarnaast steekt een Zelfstandig Trouwambtenaar veel tijd in de ceremonie zodat het een liefdevolle, unieke en persoonlijk ceremonie wordt.

trouwambtenaar
Fotocredits: Geliefd Fotografie

Houden jullie de ceremonie klein en intiem? Kies dan voor een kleine en sfeervolle locatie. Kies bepaalde kleurtinten uit die jullie graag in de styling willen laten terugkomen en de allerbelangrijkste tip: struin Pinterest af! Gaan jullie voor een swingende band, DJ of live zangeres? Kijk goed wat bij jullie past. Daarnaast is het ook erg belangrijk een goede fotograaf en/of videograaf in te huren voor deze dag. Dit is de enige tastbare herinnering die jullie nog hebben na afloop van deze bijzondere dag.

Bruidsboeket

fotocredits: Irene Fotografie 

Renew the vows

Hebben jullie hulp nodig bij het organiseren van jullie ‘huwelijk’? Neem dan gerust contact op met de Trouwchicks!
Wij helpen jullie met veel liefde voor een prachtige, unieke en toffe ‘renew the vows’!