Stories

Real Wedding – Trouwen in België

By 13 november 2018 No Comments

In een zonnig weekend in juli trouwden dit super lieve en mooie bruidspaar in de Belgische Ardennen. Wat een feest om hierbij te mogen zijn en de planning & styling te mogen verzorgen!

Deze weekendwedding begon met een heerlijke pre-party op vrijdagavond. Op zaterdag was dé dag van de bruiloft aangebroken en op zondag kletsten iedereen heerlijk na tijdens het ontbijt.

Graag laten wij jullie een kijkje nemen in dit geweldige weddingweekend vol liefde, geluk en een heleboel plezier!

strechtent
weddingweekend

Pre-party met Game of Thrones als thema

themabruiloft dinerstyling
bloemen
bbq
preparty

Na de aankomst van alle gasten begon de avond met een heerlijke BBQ met het thema ‘Game of  Thrones’. En ja, iedereen hield zich aan de dresscode! Het varken aan het spit maakte het plaatje compleet.

Tip: Willen jullie ook een weekendbruiloft? Huur een landhuis waar alle gasten het hele weekend kunnen blijven slapen. Zo kan jullie feest op vrijdag alvast beginnen en leert iedereen elkaar goed kennen. En nog een fijne bijkomstigheid, niemand hoeft nog in de auto te stappen dus; cheers!!
wijn
kasteel

together is a beautiful place to be

Na de pre-party op vrijdagavond die toch wel tot de late uurtjes had geduurd was het zaterdagochtend tijd voor een goed, stevig ontbijt. Na een lekkere kop koffie en verse broodjes van de lokale bakker was het tijd voor iedereen om zich klaar te gaan maken voor de ceremonie.

bruid

Na het ontbijt was het tijd om deze prachtige bruidsjurk aan te trekken voor de bruid. Een heerlijk moment waar de gezonde zenuwen pas écht beginnen te komen! Op een trap met trapleuning vol bloemen vond de ‘first look’ plaats. Is het geen plaatje? En bloemen, die heb je nooit genoeg toch?

En wat een warm, zomers weer was het tijdens dit weddingweekend. Met een overdosis aan zonnenbrillen, water en feestelijke zomerjurkjes telden we langzaam af naar de ceremonie, het super bijzondere moment.

bruidsjurk
ceremonie
bruid
bruidspaar
rozenblaadjes
weiland
natuur bruiloft
natuur

Time to party!

En dan is het tijd om te feesten! Om te beginnen met een toost en heerlijke oud-hollandse snoepjes vanwege de vele internationale gasten. Aansluitend een heerlijk diner en tijd voor iedereen om zich even op te frissen voor het echte knalfeest!

bruidsbloemen1
toost
diner
selfie
bruidsbloemen
live muziek
diner
Feest

Fotografie: Serge Smulders Fotografie
Trouwambtenaar: Harry Kobus
Bloemen: Cobi Natuurlijk Bijzonder
Styling & Planning: Trouwchicks

 

vuurwerk