Stories

Real wedding: trouwen bij De Veenderhoeve

By 11 september 2020 No Comments
weddingplanning Trouwchicks
Trouwen tijdens corona

Ons lieve bruidspaar J & J begonnen ruim een jaar voor hun grote dag al met de planning. Samen met hun gingen wij opzoek naar dé locatie die (bijna) al hun boxjes af kon vinken. De keus viel op de prachtige locatie De Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp.

Een jaar voor hun dag was eigenlijk bijna alles in kannen en kruiken. Het kwam eigenlijk alleen nog aan op de invulling van de details. En toen… toen kwam corona…

Er brak een onzekere periode aan en elke keer opnieuw moesten we schakelen. Gelukkig konden wij hun bijstaan! Alle scenario’s zijn de revue gepasseerd. Ook wel of niet verplaatsen. Maar hun grootste wens was om toch te trouwen dit jaar, dan maar met wat aanpassingen. En waarom ook niet?! Uiteindelijk draait het om de liefde van het bruidspaar dat gevierd wordt!

weddingplanning Trouwchicks
Love is in the air

En toen begon voor ons het gepuzzel. Want trouwen in deze periode vraagt wel wat aanpassingen. Het bruidspaar ging aan de slag met vaste indelingen maken voor elk onderdeel van de dag, want vaste zitplaatsen zijn verplicht. Feest kon helaas niet doorgaan, maar dat veranderden we naar een heerlijk lang tafelen. Stylingplan werd geüpgrade, want nu gingen we wel echt uitpakken!

Wij gingen aan de slag met hoe we iedereen volgens de geldende regels konden plaatsen. Zo kozen we voor een halve maan ceremonie om het ondanks de afstandsregel toch heel intiem te maken. We creëerden styling die bij zou gaan dragen aan dat knusse en intieme gevoel.

Geen feest, dus geen live-muziek. Dacht het bruidspaar. Maar toen wij voorstelden om in gesprek te gaan met de act die ze hadden geboekt om te kijken naar een alternatief werden ze direct weer enthousiast!

En elke keer als het bruidspaar dacht ‘maar hoe moeten we dit nu dan weer tackelen?’ konden wij ze gelukkig ondersteunen en geruststellen door alternatieve plannen aan te dragen.

weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
It couldn’t be lovelier!

Wauw! Wat was het een fantastische dag! We mochten deze dag hun professioneel ceremoniemeester zijn en de styling verzorgen. Wat een feestje! Bij de ontvangst verzorgden we de gezondheidscheck, kregen alle  gasten per huishouden een eigen corsage en had iedereen een eigen vaste plaats op het terras. De ceremonie was heel intiem! En wauw, wat straalde het bruidspaar in de fantastische setting!

Het toosten deden we op het terras. Wij begeleidden alle gasten per huishouden naar het terras waar het bruidspaar klaar stond met glazen champagne die ze uitdeelden. Zo werd er met elke gast geproost. Daarna een gemoedelijke borrel waarin ook de groepsfoto’s gemaakt werden. En gelukkig is het terrein bij De Veenderhoeve groot genoeg dat iedereen op afstand van elkaar kon staan.

weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Enjoy!

Na de borrel werd elke gast weer begeleid naar het diner.  Prachtige lange tafels waar iedereen volgens de regels kon zitten. Het bruidspaar koos voor een Shared Dinner, dus dat betekent veel schalen op tafel. Wij kozen in onze styling voor bloemen aan prikkabels boven de tafel. Zo sfeervol en feestelijk! Op het bord lag een naamkaartje en de bloem van de corsage van de gast.

De avond werd muzikaal omlijst met een mooie mix van achtergrondmuziek en ook meezingers! Dansen mag niet, maar het bruidspaar uiteraard wel, dus zij deden een  “openingsdans”. En die meezingers….die kunnen dus ook heel goed aan tafel!

Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Weddingplanner Trouwchicks
Deze leveranciers werkten mee aan de bruiloft:

Organisatie & styling: Trouwchicks
Bloemen: KORLAAR Bloemisten
Locatie: De Veenderhoeve
Fotograaf: Karin Bunschoten Fotografie 
Videograaf: Naomi Diaz Photography & Film
BABS: True Love Wedding
Muziek: Dames Draaien Door 
Stationery & welkomstborden: Silver Lining
Jurk: New Styling Bruidsmode
Pak: Jac Hensen
Trouwvervoer: Bolderman Trouwvervoer

Weddingplanner Trouwchicks
Lieve woorden van het bruidspaar:

“Trouwen in corona tijd, HET KAN! Na een ‘verwen en inspiratie dag’ zijn wij bij deze chicks terecht gekomen. En daar hebben wij geen spijt van! Wij hebben zo’n super mooie dag gehad. De meiden van de trouwchicks zijn meedenkend, creatief en zien niets als een probleem! Er is altijd een oplossing voor de ‘uitdagingen’ die wij tegen kwamen (veelal corona gerelateerd). Ze hebben de styling en weddingplanning gedaan. Zo blij dat we dit in hun creatieve handen hebben gelegd. Het is een plaatje geworden. In onze mooiste dromen was het niet zo mooi als het daadwerkelijk geworden is. De communicatie verliep altijd goed en ze reageerder zeer vlot op vragen. Wij zouden zeggen, boek deze chicks, je krijgt er geen spijt van!”