Stories

Meet the Chicks!!

By 5 april 2017 No Comments

De trouwchicks…. Wat of wie is dat kregen we al te horen… Nou eigenlijk heel simpel, drie vrouwen die helemaal gek zijn op trouwen! Nee niet zelf trouwen maar zorgen voor een super toffe tot in de puntjes gestylde bruiloft voor alle bruidsparen in Nederland. Want plannen en stylen dat is helemaal ons ding! Maar wie zijn wij vraag je je nu natuurlijk af… Graag stellen wij ons even aan je voor!

Chick Marita

Marita maakt van elke bruiloft een plaatje! Zijn jullie helemaal fan van de bruiloften die jullie op Pinterest tegenkomen maar weten jullie niet waar te beginnen met de styling! No worries, Marita kan jullie hier perfect bij helpen! Ze begon jaren geleden als weddingplanner maar kwam er al snel achter dat haar hart echt bij styling lag.

Stylist

Chick Nikki

Nikki wist het al van jongs af aan, plannen is helemaal mijn ding. Door een stage in de trouwbranche kwam ze er al snel achter, Weddingplanner it is! Nog voordat ze afgestudeerd was had ze al een eigen bedrijf als weddingplanner en wisten bruidsparen haar voor alle type bruiloften te vinden. Als snel is ze zich ook gaan verdiepen in styling en kun je dus bij Nikki voor zowel styling als planning terecht!

weddingplanner

Chick Liset

Na jarenlang bruidsbeurzen te hebben georganiseerd vond Liset het tijd om zich meer te richten op bruidsparen. Want met een diploma weddingplanner op zak en een groot netwerk aan de leukste en beste bedrijven uit de trouwbranche moet toch zeker de perfecte bruiloft georganiseerd kunnen worden. En dat is gelukkig ondertussen al vele keren gelukt.

weddingplanner

De Trouwchicks

In een spontane bui kwam het idee naar boven om samen iets te gaan doen, want samen staan we toch sterker! Nouja niet alleen sterker het is vooral ook veeel gezelliger samen. Samen nadenken over de leukste shoots, ideeën bedenken voor een te gekke styling of gewoon gezellig kletsen. De chicks zijn er klaar voor, laat de bruiloften maar komen!

#Withlove – de Chicks

Fotocredits: Dario Endara Photography