Stories

Inspiratie voor de decoratie op jouw bruiloft

By 18 januari 2019 No Comments

Er gaat geen bruiloft voorbij dat we geen decoratiematerialen inzetten. Groot of klein, voor de sier of functioneel, we gebruiken heel veel rekwisieten en materialen voor de decoratie op een bruiloft! In de loop van de tijd hebben we dan ook een behoorlijke verzameling bij elkaar gesprokkeld. Tijdloze materialen die we altijd in kunnen zetten of juist heel specifieke materialen die niet bij elke bruiloft passen. De schuren verruilen we langzaam voor een steeds groter wordende opslag, want tja…we houden nu eenmaal van ‘snuisterijen’ en onze verzameling wordt alsmaar groter en groter!

berkenhouten backdrop bruiloft
diner

De materialen die we het meeste gebruiken zijn toch wel vaasjes, kandelaars en waxinelichthouders. Elke bruiloft heeft bloemen en bijna elke bruiloft heeft kaarslicht. Bijna ja, want het kan aan de locatie liggen of er wel echt kaarslicht gebruikt mag worden. Dit heeft alles te maken met vergunningen en brandveiligheid. Dit is voor ons dan ook altijd een belangrijk punt om te checken bij de betreffende locatie. En mag het niet? Dan verzinnen we gewoon een andere lichtbron, zoals bijvoorbeeld kleine tafellampjes.

Tafelstyling Metaal Kathedraal
Ananas tafelstyling
themabruiloft dinerstyling

Naast dat we dus heeeeeeul veeeeeeul kleine decoratiematerialen in onze voorraad hebben, hebben we ook grotere objecten. Bijvoorbeeld verschillende soorten backdrops, trouwbankjes, katheder en een ombouw voor een cocktailbarretje. Maar ook lampionnen, prikkabels, grote lantaarns voor buiten, vloerkleden, fleecedekentjes, bestek en servetten. Dat we zoveel op voorraad hebben maakt dat we heel veel in kunnen zetten op onze bruiloften en dat we zeker weten dat we de juiste materialen hebben voor jouw trouwdag. Natuurlijk zijn er altijd rekwisieten die zo bijzonder zijn dat we ze niet hebben. En dan zoeken we contact met toffe en leuke leveranciers waar we dat dan kunnen inhuren.

Jij mag van ons huren!

En dan nu het leukste…er zijn natuurlijk genoeg dagen dat we onze materialen niet nodig hebben. En dan heb jij de mogelijkheid om bij ons materialen te huren! Hou onze site goed in de gaten, wij zullen onze verhuurpagina regelmatig updaten met nieuwe decoratie!