Stories

Een trouwbeurs bezoeken; 3 redenen waarom dit een goed idee is!

In deze blog benoemen we 3 redenen waarom een bezoekje aan een trouwbeurs een goed idee is. Zodra we weer de deur uit mogen hebben wij wel wat leuke ideetjes voor jullie! Je kunt hier namelijk volop inspiratie opdoen, de leukste leveranciers ontmoeten en de tofste trouwlocaties ontdekken! Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven en daar is natuurlijk heel veel inspiratie voor nodig. Hoe kan dat nou beter tijdens een gezellig dagje weg naar een trouwbeurs! Lezen jullie mee?

And so the adventure begins

  1. Volop inspiratie opdoen

Waarschijnlijk hebben jullie al heel wat uren door Pinterest heen gescrold maar hoe leuk is het om dat eens in real-life te zien want dit kan op een trouwbeurs! Trouwbeurzen volgen de laatste trends in de trouwbranche en laten dit op de meest toffe manieren zien door bijvoorbeeld verschillende sfeerhoekjes te maken door middel van styling, een show met de mooiste trouwjurken, een real-life ceremonie en professionele leveranciers.

Hierdoor kunnen jullie ervaren welke leveranciers bij jullie passen, welke styling elementen jullie willen laten terugkomen op de bruiloft of wat jouw droomjurk is. Wij nemen jullie kort even mee met een kleine sfeerimpressie van een trouwbeurs, laat je inspireren!

Trouwinspiratie
Inspiratie trouwbeurs
Inspiratie
Foto’s door: Leonne Photography

2. Kennismaken met de leukste leveranciers

Om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt zijn professionele, leuke en de beste leveranciers natuurlijk onmisbaar! Hierbij is het belangrijk dat je een goede klik met ze hebt en dat ze jouw beeld van de bruiloft perfect begrijpen. Op trouwbeurzen komen de leukste leveranciers uit de trouwbranche samen om jullie te inspireren en informeren. Neem lekker de tijd en ga in gesprek met deze bedrijven en wellicht kom je het bedrijf tegen die de perfecte match is met jullie en jullie bruiloft! Zij doen er alles aan om jullie te inspireren en informeren over wat zij kunnen bieden op het gebied van styling, een trouwjurk, trouwringen, een trouwambtenaar of live-muziek bijvoorbeeld. Kijk maar even mee voor de leukste stands op een trouwbeurs.

Trouwbeurs

3. Geniet van een leuke dag uit!

En tenslotte het belangrijkste van alles: Geniet van een gezellig dagje uit! Samen met je vriendinnen, moeder of natuurlijk met je verloofde. Tijdens een trouwbeurs is er van alles te doen waardoor jullie je zeker een middag kunnen vermaken. Denk bijvoorbeeld aan lekker taart eten met een glaasje bubbels, een real life ceremonie beleven en lekker rond lopen om volop inspiratie op te doen.

Wisten jullie dat wij ook regelmatig te vinden zijn op trouwbeurzen? Wij als Trouwchicks zijn op de Trouwbeleving XL events te vinden. Willen jullie met ons kennismaken en brainstormen over jullie bruiloft? Breng dan eens een bezoekje aan een Trouwbeleving event en kijk voor de agenda op de website!

We can’t wait to see you!