Stories

Let’s meet!

By 3 juli 2017 No Comments

Droombruiloften

Jullie zien van alles van ons voorbij komen, toffe shoots die we hebben georganiseerd, droombruiloften die we hebben gerealiseerd en blogs met de leukste ideeën voor jullie bruiloft. Maar wie zijn wij nu? Zijn wij de chicks die jullie bruiloft helemaal perfect gaan organiseren of tot in de puntjes gaan stylen? Op zondag 9 juli zijn wij aanwezig tijdens de Open Toptrouwlocatie Route en maken we heel graag kennis met jullie! Om het jullie iets makkelijker te maken zijn we te vinden op twee prachtige trouwlocaties.

trouwen kasteel
Kasteel Kerckebosch

Toen wij de eerste keer dit kasteel binnenliepen waren we op slag verliefd. Wat een prachtig kasteel om de hele bruiloft te vieren! Vol sfeer, authentieke persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen. Ze hebben niet alleen meerdere mogelijkheden voor de ceremonie maar ook het diner kan op verschillende plekken en in diverse stijlen geregeld worden.

Het stijlvol, kleinschalig en onlangs gerenoveerde kasteel is het volmaakte decor voor een smaakvolle bruiloft. De eigentijds en klassiek ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intieme bruiloft tot meerdaags feest. Kasteel Kerckebosch is door de gemeente Zeist aangewezen als officiële trouwlocatie.

bruiloft kasteel
droombruiloften
Kasteel de Schaffelaar

Via de mooie oprijlaan komt je aan bij het kasteel. Je loopt over het landgoed naar het bordes. Drie treetjes op en de kasteeldeuren zwaaien open. Direct waan je jezelf in een sprookjeswereld. Zie jij jezelf hier ook al trouwen?

Reusachtige kroonluchters, stijlvolle haarden, sierlijke plafonds en zelfs een sterrenhemel; elke zaal en salon is een verrassing op zich. En wat een licht valt er binnen! Het interieur – met veel warme kleuren en natuurlijke materialen zoals fluweel, grof linnen en juten – komt er nog beter door tot zijn recht. Wij vinden het echt een droomplek en ontmoeten jullie graag op deze prachtige locatie!

Wil je ook kennis maken met ons op een van deze prachtige kastelen? Meld je dan aan voor de Open Toptrouwlocatie route en wie weet zijn we een match. Wellicht vraag je je nu af of wij alleen op kastelen bruiloften organiseren en stylen… maar nee hoor wij kunnen jullie op iedere locatie helpen, of het nu een industriële locatie, hippe beachclub of jullie eigen achtertuin is, niets is ons te gek! Zien wij jullie zondag bij Kasteel Kerckebosch in Zeist of Kasteel de Schaffelaar in Barneveld? Wil je toch met ons kennis maken maar kun je deze dag niet langskomen? Neem dan contact met ons op.