Stories

Drie tips voor het plannen van jouw huwelijksaanzoek

By 5 december 2019 No Comments

Het is bijna kerst, het perfecte moment voor jouw huwelijksaanzoek! En yes, voor dit super belangrijke moment heb je natuurlijk de kriebels maar met deze tips wordt het een stukje relaxter. (dus mannen; noteer deze tips & hup aan de slag 😉 )

verloofd
huwelijksaanzoek

Tip 1: De setting

Ga jij voor een intieme setting waar jullie echt een moment met z’n tweeën hebben of nodig je jullie naaste familie en beste vrienden uit en zitten zij in het complot? Voor de een is het namelijk iets heel persoonlijks en de ander wil het moment graag met familie en lieve vrienden delen. Doe iets waarbij je je goed voelt, wees creatief en ben origineel! Waar houdt jouw aanstaande van? Of wat is haar of zijn lievelingsplek, lievelingsmuziek of lievelingseten?

Tip 2: Kies een ring uit die ze kan dragen bij haar toekomstige trouwring

Hoe leuk is het als de ring die jij geeft later gedragen kan worden bij haar trouwring? Zo heeft ze deze bijzondere momenten altijd bij elkaar! En dan het ringendoosje; ga voor een bijzonder mooi ringendoosje. Kies haar lievelingsmateriaal, stof of personaliseer het ringendoosje waarin je de verlovingsring gaat doen.

Tip 3: Quality time first!

Je hebt jouw vraag gesteld, er werd volmondig JA geroepen, en nu?! Zorg voor een romantische date na jullie aanzoek, of laat het huis versieren door familie of vrienden. Zorg in ieder geval voor nóg een verassing en wauw, wat zal ze happy zijn!

ringendoosje