Stories

Coronaproof huwelijksreis in eigen land

By 11 september 2020 No Comments

Yes, jullie zijn getrouwd! Jullie keken hier al maanden naar uit en nu wordt jullie huwelijksreis gecanceld. Is jullie geplande huwelijks in duigen gevallen door de coronacrisis? Gelukkig betekent dit niet dat jullie welverdiende huwelijksreis moet worden gecanceld.

Voor een huwelijksreis per se naar het buitenland? Dat is helemaal niet nodig! In ons land heb je vele mogelijkheden voor een onvergetelijke honeymoon.  Ons landje is prachtig en heeft veel moois te bieden. Dit geeft natuurlijke vele voordelen zoals het lekker dicht bij huis zijn, jullie hoeven niet urenlang te zitten in een benauwd vliegtuig en de reis wordt een stuk goedkoper. Hieronder geven wij een paar ideeën voor een corona proof honeymoon in ons kikkerlandje.

Fotocredits: Remco van Vondelen

Laat jullie verwennen in luxe hotel

Een weekje of zelfs langer verblijven in een hotel is misschien niet wat in je opkomt wanneer je denkt aan een huwelijksreis in Nederland. Maar waarom niet? Kies voor een uitgebreid arrangement met alles erop en eraan.  Geniet samen van een heerlijk glaasje bubbels, een eigen jacuzzi en bezoek de sauna. Een luxe hotel is zo ontzettend romantisch en meer dan geschikt voor een huwelijksreis. Zo komen jullie heerlijk tot rust! Benieuwd naar de leukste plekjes in Nederland voor een bijzondere overnachting? Check deze link! 

Verblijven in een romantisch kasteel

Veel bruidsparen vieren hun trouwdag in of rondom een prachtig kasteel. Hartstikke romantisch natuurlijk. Maar jullie kunnen ook verblijven in een kasteel tijdens jullie huwelijksreis. In ons land zijn er veel verschillende kasteelhotels gevestigd. Het overnachten in een kasteel is misschien wel het toppunt van romantiek.  De magie van het kasteel begint al op het moment dat je aankomt: de omgeving van het kasteel is betoverd mooi!

Weddingplanner Kasteel Maurick

Fotocredits: Door Danny Fotografie

Jullie eigen huisje

Houden jullie toch meer van privacy en kunnen jullie geen compleet kasteel afhuren? Dan kunnen jullie natuurlijk opzoek gaan naar een eigen vakantiehuis in Nederland. Wat dachten jullie van een huisje aan de prachtige kust of verblijf in het rustgevende bos van de Veluwe. Dan is het echt even tijd voor jullie alleen en kunnen jullie samen genieten in een huiselijke sfeer.

Why camp if you can glamp

Kamperen is misschien niet het eerst waar jullie aan dachten bij een huwelijksreis. Maar houden jullie van de natuur? Zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Maar houden jullie ook wel een beetje van luxe? Dan hebben wij de oplossing namelijk glamping! Door heel ons land vind je de mooiste glamping-tenten waar jullie heerlijk kunnen kamperen in de natuur op de fijnste plekken.

Misschien vertrek je niet naar de romantische stranden in de Malediven maar in ons land zijn er genoeg opties om alvast een kleine huwelijksreis te maken. Zodat jullie na deze corona tijd nog de reis van jullie leven kan maken. Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de bestemming maar om het samenzijn met elkaar!