Virtual

Wedding
planner

Maak kennis met de Virtual Weddingplanner!

Wist je dat je bij ons ook een online service kan boeken? Dat werkt het zelfde als de urenpakketten, alleen dan vindt al ons contact online plaats! Ook bij ons online urenpakket vertel je ons waar wij je mee kunnen helpen of ondersteunen en dan gaan wij voor je aan de slag. Jullie schaffen een ‘strippenkaart’ aan met de door jullie gekozen uren. Jullie krijgen een persoonlijke beveiligde pagina op onze website met een planningstool waar alles rondom de planning komt te staan. Wel zo handig! En raken de uren op? Dan kun je gewoon een extra uren op de strippenkaart bijkopen!

€ 425

5 uren strippenkaart
INCLUSIEF BEVEILIGDE PERSOONLIJKE WEBPAGINA MET PLANNINGSTOOL

€ 850

10 uren strippenkaart
INCLUSIEF BEVEILIGDE PERSOONLIJKE WEBPAGINA MET PLANNINGSTOOL

€ 1275

15 uren strippenkaart
INCLUSIEF BEVEILIGDE PERSOONLIJKE WEBPAGINA MET PLANNINGSTOOL

€ 1700

20 uren strippenkaart
INCLUSIEF BEVEILIGDE PERSOONLIJKE WEBPAGINA MET PLANNINGSTOOL

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Wanneer de uren uit een gekozen urenpakket niet volledig benut worden worden deze uren niet gerestitueerd. Wanneer uren overblijven na afronding van de afgesproken werkzaamheden kan het bruidspaar altijd extra werkzaamheden toevoegen die binnen het urenpakket passen. Als er extra uren nodig zijn wordt dit tijdig aangegeven. Het bruidspaar kan in dit geval kiezen voor het boeken van een nieuwe strippenkaart. Een strippenkaart heeft een maximale geldigheid van 6 maanden..

Het beoordelen van de contracten heeft ons veel inzichten gegeven en heeft ons veel tijd gescheeld. Daarnaast hadden wij bijvoorbeeld ook niet gelijk door dat een pakket van de video/fotograven niet in dezelfde stijl zouden shooten. Maar gelukkig hadden wij ook dit contract door jullie laten nakijken.

Wij zijn ontzettend blij en tevreden over de services die jullie geleverd hebben!

Linda & Sybe

Vraag hier jouw strippenkaart aan!

    Ik wil graag een strippenkaart kopen:
    5 uur a €425
    10 uur a €850
    15 uur a €1275
    20 uur a €1700